Sider

mandag 11. januar 2010

Den som sparer han har.

Bestevenninna mi og jeg har bestemt oss for at vi skal reise på en jentetur en gang i fremtiden. Vi tar forresten gjerne imot tips til bra steder å dra til, samt når man burde reise? Vi ser for oss europeisk storby med sommertemp (ikke sydentemp, mer 20 grader eller derom). Billig shopping er et must, og vi vil også reise til et sted det er litt serverdigheter og fine saker og se på, samt kanskje litt god mat å spise?

Iallefall, jeg måtte jo kjøpe meg en ny sparebøsse da så jeg får skrapet sammen noen kroner å reise for. Så her er min sparebøsse, som snart skal fylles.
Så bestemte jeg meg i samme slengen for å kjøpe en til venninna mi også da, så hun også får spare. Denne skal hun få av meg når hun kommer på besøk til helga. :) Så håper vi at hun glemmer av bloggen min i mellomtiden. ;)
Blir glad for kommentarer, og tar gjerne imot konstruktiv kritikk om noen har noe på hjertet. :)

4 kommentarer:

Cathrine sa...

Kjempe søte sparebøsser du har laget... :oD

Iselin sa...

Så fine sparebøsser du har laget!
Og du - er det bildet som lyver eller limer du virkelig swirlsene der på bling for bling??
*imponert* :oD

Anne sa...

Jeg har faktisk lagt swirlen selv ja. Det er jo ganske billig for vanlig bling i forhold til swirls, og så har jeg nesten ikke sånt da og ville bare ha en liten bling, så jeg kopierte formen på en del av en swirl-rest jeg hadde. Veldig greit da. Brukte picker-upper-verktøyet til CK. :)

Desiree Karlsen sa...

Så stilige sparebøsser! Sånn ønsker jeg meg :D