Sider

torsdag 14. januar 2010

Skissedilla # 42

Dette er første gangen jeg er med på en ordentlig utfordring fra en utfordringsblogg, så det er spennende. Man må jo bare kaste seg i det, og dessuten var skissen så fin at jeg bare måtte lage noe av den. Skissen er forøvrig lagd av Lula, og den kommer jeg sikkert til å la meg inspirere av flere ganger. :)


Og dette er mitt bidrag, inspirert av skissen. Tittelen er "I bet you have fairydust". Den tok meg lang tid å lage, og det var mye arbeid, men jeg er selv kjempefornøyd med den. Bare det at jeg fikk til å bruke alvearket er stort, for det var liksom for fint til å ødelegge. :p Stort sett hvert eneste element i Loen er dekket av Glimmer Mist, i fargene Tattered Rose og Frost. Jeg har brukt Distress ink i fargen Vintage Photo (ønsker meg noen flere farger enn den). Ellers er det halvperler i mintaktig farge, brads, thickers, bånd og tyll.
Jeg blir veldig glad for kommentarer, og tar gjerne imot konstruktiv kritikk eller tips fra dere. :)

5 kommentarer:

Lene sa...

Flott og sjarmerende vintage LO !

Ha en fin kveld :)

Iselin sa...

Fin LO i herlige farger! :O)

Lene - nabon sa...

Utrolig nydelig! Helt min stil! Flotte slitne detaljer og nydelig bilde!

takk for at du deltar!

(husk å lagre bildet ditt med f.eks felixiren.blogspot.com, det sparer oss for masse ekstra arbeid! ;-)

Anne sa...

Jeg er sikkert helt n00b nå, men hva mener du med det? For jeg la inn direktelink til dette innlegget da jeg meldte meg på, men det er kanskje ikke det du mener? Skal jeg endre navnet på bildet her i bloggen min? :)
(dette får vel sikkert ikke du med deg at jeg har spurt om heller... :p)

Anne sa...

Ok, nå har jeg endret navn på bildet og lagt det inn på nytt, da er det vel kanskje i orden? :)