Sider

fredag 21. mai 2010

Solskinn på boks

Jeg ble spurt om å lage noen kort som kan være premie på et arrangement ungdomslaget arrangerer i helga, så jeg satte meg ned og lagde en boks og et kort, det må vel være en ok premie. Boksen er fyllt med dumle-sjokolader, men det ble ikke så mange, boksen er bare 4x4 inches. Syns selv den ble ganske søt da. :) Disse hvite blomstene (ikke rosene altså) har jeg spart på lenge, det var fire igjen, og jeg kviet meg for å bruke dem opp. Finner ikke disse noen steder, ønsker meg nye, så om noen vet hvor de kan kjøpes på nett så rop ut. :)Så ble det et staffelikort av restene. :)


6 kommentarer:

Anette sa...

Så nyyydelig!!! De blomstene, er ikke de fra bikuben?

Anne sa...

Takk skal du ha. :)
Jo, jeg kjøpte de på bikuben i butikken deres, og har sett på nettbutikken, men jeg kan ikke finne de samme blomstene. Tror det er prima.

Jill-Christine sa...

Så fint det blei:) Trur nesten æ må bestill nåkka hos dæ engang. Har løst på ei eske te ett eller anna;)

Anonym sa...

Heisann! Tusen takk for komentarene!;o)
Åh, så nydelig boks og kort!! Lekre!
Her var det mye fint, legger meg til som følger jeg!
Klemmer Ida:o)

Camilla sa...

Hei! Åå boksen din er helt nydelig, og kortet også!! Heldig den som vinner den;)
Ang. spm ditt.. Hvilke papir stempler du på? Jeg har hatt det samme problemet som deg når jeg stempler og maler på litt tynnere akvarellark. Det er bl.a derfor jeg kun nå bruker 300 g. Da er det lettere å dra fargen utover i motivet uten at det blir en markert strek.
Ellers er et tips å bare ta litt farge og så dra det ut med en fuktig pensel, og så fortsette.. Litt vanskelig å forklare. Men jeg tror kanskje det er papiret.
Bare spør igjen om jeg ikke har rett:)
Klem, Camilla.

Mari sa...

Så utrolig lekker boks, blir jo helt glad av å se på den! Kortet er også knall fint!
Du er skikkelig dyktig!